Vind hier je huisje met bubbelbad België

Ben je op zoek naar een huisje met bubbelbad in België? Hier vind je de mooiste wellness huisjes van heel België. Van Belgisch-Limburg tot Belgisch-Luxemburg tot aan de kust. Vakantiehuisje met jacuzzi, hottub, sauna of bubbelbad België voor 2 tot en met 12 personen. Véél aanbiedingen en last minutes.

Topparken Wellness Vakantie Banner

Huisjes met bubbelbad België 4 tot en met 10 personen

Je kunt hier dus ook een 4, 6, 8 of 10 persoons huisje België met spa, jacuzzi of bubbelbad huren.
Ook villa’s België met privé zwembad en sauna of jacuzzi. Huisdieren veelal toegestaan.

Landal wellnesshuisjes banner

Waar kan je een huisje met bubbelbad België huren?

Het grootste aanbod vakantiehuisjes met spa, bubbelbad, jacuzzi of privé sauna vind je in de Belgische Ardennen, in Belgisch-Limburg en aan de Belgische Kust. Maar ook in bijvoorbeeld West-Vlaanderen, in de regio Antwerpen of Luik kan je een huisje met wellness faciliteiten huren. Relax vakantiehuisjes voor 2 tot wel 14 personen.

Een last minute huisje met wellness faciliteiten in België reserveren

In het geval je een last minute aanbieding in België zoekt voor een weekendje weg, midweek of korte vakantie, heb je best veel keuze. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld het huren van een last minute huisje Belgische kust met hottub of sauna maar ook kijken naar de mogelijkheden een last minute appartement met bubbelbad of jacuzzi aan de kust van België te huren. In Oostende bijvoorbeeld.


Ieder huisje België kan contactloos en online boeken

Ook indien je een last minute huisje met bubbelbad België zoekt, boek je deze via deze site contactloos en online. In het geval je een last minute huisje met sauna en bubbelbad in België zoekt, wordt aangeraden deze tenminste 1 week voor vertrek te reserveren. Ook last minute wellness huisjes België boekt je tot 3 dagen voor vertrek online.

samen in huisje met bubbelbad

Huisdieren welkom in veel wellness huisjes België

Of je nu een huisje met privé sauna, whirlpool of hottub in België zoekt, in veel van deze wellness huisjes zijn huisdieren welkom. Afhankelijk van het huisje zijn ere 1, 2 of 3 honden in het vakantiehuisje toegestaan. Je betaalt in de regel voor de overnachting met je huisdier een vergoeding per nacht. In een enkel geval is de overnachting met hond in een huisje, chalet of bungalow gratis.


Weekendje België of midweek weg?

Nagenoeg al onze vakantiehuisjes in België kunnen ook voor een midweek of weekend gereserveerd worden. Een midweek is van maandag tot en met vrijdag en is met name aantrekkelijk voor 50 en 60 plussers. Met name de vakantieparken hebben in de weekenden veel bezoek van gezinnen met kinderen en als je als 50, 55 of 60 plusser de drukte wilt vermijden, is een midweek een prima keuze.

plezier in bubbelbad

Huisje met bubbelbad en privé sauna België huren

Voor de ultieme wellness vakantie België huur je een huisje met privé sauna én bubbelbad of hottub. Of een huisje in België met buitenjacuzzi en ligbad. Ook een goed idee is om een accommodatie met bubbelbad of binnen hottub en buiten spa te huren. De combinatie van een wellness voorziening in de vakantiewoning en de buitenspa in de tuin, bieden je veel mogelijkheden te relaxen. Ideaal voor een ontspanningsvakantie. Zo een wellness huisje België huren met een binnen- en buiten voorziening is zeker ook een goed idee voor de Kerstvakantie


Romantisch weekendje België met zijn twee?

Voor een romantische weekendje weg in België boek je bij voorkeur een huisje met spa of hottub aan de Belgische Kust. Een chalet met open haard en bubbelbad huren in de Belgische Ardennen is zeker ook een goed idee. Een ander idee is het boeken van een hotel met whirlpool in België. In België heb je diverse hotels met Spa of binnenzwembad waar je een hotelkamer met spa of bubbelbad kunt huren. Vaak kan je voor zo een romantisch weekendje met zijn 2 een hotel arrangement op basis van overnachting en volpension boeken. Een ideaal arrangement voor een weekend aan zee. Vind hier een hotel met bubbelbad in België

Wellness bungalow op vakantiepark België huren?

Voor diegenen die een wellness bungalow op een vakantiepark willen boeken. Het is zeker mogelijk een wellness huisje of bungalow op een vakantiepark in België te boeken. Er zijn zelfs mogelijkheden aan de Belgische Kust. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden welke Sunparks De Haan voor je heeft.

Subtropisch zwemparadijs en wellness faciliteiten

Dit grote bungalowpark aan de Belgische Kust heeft naast een subtropisch zwemparadijs vele andere wellness- en ontspanningsmogelijkheden. In het uniek wellness center kan je alle kanten op. Zo kan je genieten van een bezoek aan de sauna met ontspannende massage. Het is hét vakantiepark aan zee België voor een relax weekendje weg. Je kunt op diverse parken een huisje met bubbelbad België met korting reserveren.

roompot wellness banner