Groepsaccommodatie Rouveen – Nederland – Overijssel – 48 personen

1.211,20

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie met sauna en whirlpool is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: GR9230 Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met sauna en whirlpool

Deze ruime groepsaccommodatie beschikt over 24 tweepersoons slaapkamers. Er is een horeca keuken en een gezellige ruime woonruimte. De grote leefruimte biedt voldoende plaats voor jong en oud om  allemaal samen in één ruimte te verblijven. De grote zithoek is ruim en is voorzien van een grote flatscreen TV met digitenne en DVD speler. In de sauna kun je even lekker ontspannen en relaxen! Naast de sauna is zelfs een dompelbad gemaakt zodat je meteen na de hitte een verfrissend bad kunt nemen. Heerlijk om lekker tot je oren in het schuim van een warm bad te genieten! Aan de grote bar kun je gezellig met z’n allen wat drinken en bijkletsen! Ook is er genoeg speelvertier! Zo zijn er bijvoorbeeld een voetbaltafel, airhockeytafel, pooltafel en tafeltennistafel aanwezig. 

Samen wandelen door de natuur

De accommodatie ligt midden in de natuur, vlakbij de Weerribben. Heerlijk wandelen en fietsen. Het bezoeken van een musea, pretpark of zwembad. Dicht bij de steden o.a. Meppel, Zwolle en Giethoorn. Ook is het mogelijk om activiteiten te ondernemen bijv. paintball, steppen, stormbaan of huur een fluisterboot. 

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,