6 voordelen van het huren van een huisje met bubbelbad

Waarom het huren van een huisje met bubbelbad minstens 6 voordelen heeft

Een huisje met bubbelbad, whirlpool of spa huren, biedt grote voordelen. Wij zetten 6 voordelen van het huren van een huisje met wellnes voorziening voor je op een rij. Echt genieten doe je in een vakantiehuisje met bubbelbad, hottub, spa of whirlpool.
Of je nu een particulier vakantiehuis met bubbelbad boekt of een huisje op een vakantiepark met ligbad en bubbels, dit type wellness huisjes biedt vele voordelen.

Topparken Wellness Vakantie Banner

Wat is een huisje met bubbelbad eigenlijk?

Wat een huisje met ligbad is, weet je wel. Een huisje met bubbelbad is een luxe versie ervan. Je kunt het bad instellen op bubbels en je hebt als het ware massage stralen in je bubbelbad. Dit type wellness huisjes worden ook wel huisjes met whirlpool genoemd. De wellness voorziening bevindt zich in de vakantiewoning. Dit in tegenstelling tot een huisje met spa waarmee meestal een buitenspa bedoeld wordt. Een bubbelbad is meestal geschikt voor een relax moment voor 1 á 2 personen.

Voordeel 1 van het huren van een huisje met bubbelbad

Een vakantiehuisje met bubbelbad is een goedkoop wellness huisje. Zeker goedkoper dan een huisje met privé sauna of buiten hottub of Spa. Dit is één van de grote voordelen.

Landal wellnesshuisjes banner

samen in huisje met bubbelbad

Voordeel 2 boeken vakantiehuisje met bubbelbad

Dit is zeker een romantisch vakantiehuisje te noemen. Kaarsjes aan, wijntje erbij en genieten maar. Je kunt voor minder dan 400 euro een romantisch huisje voor 2 met open haard en ligbad met bubbels of whirlpool huren.

Voordeel 3 voor dit type wellness huisjes

Je kunt ook een vakantiebungalow met bubbelbad bij een bungalowpark huren. Wellicht nog goedkoper dan een particulier wellness huisje.

Voordeel 4 huren van huisjes met bubbelbad of whirlpool

Deze huisjes zijn 365 dagen per jaar aantrekkelijk om te huren. Omdat het bubbelbad, ligbad of whirlpool zich in de vakantiewoning bevindt, zijn het ideale huisjes om voor de meivakantie, herfstvakantie of Kerstvakantie te huren.

ontspanning in een bubbelbad

Voordeel 5, huisjes met wellness

Je kunt ook als single een huisje met binnen wellness faciliteiten huren. Huur bijvoorbeeld een huisje met ligbad of whirlpool op een vakantiepark van Center Parcs, Roompot Vakantieparken of Landal GreenParks of Dutchen. Maar gratis gebruik van de voorzieningen op het park zoals zwembad en fitness ruimte. Ontmoet op zo een wellness vakantiepark met zwembad andere leuke mensen en relax.

Voordeel 6 van huren vakantiehuisje met bubbelbad of whirlpool.

In veel van dit type wellness vakantiehuisjes zijn huisdieren toegestaan. Weliswaar mogen honden niet in de badkamer komen, in de rest van de wellness vakantiewoning zijn huisdieren meestal gewoon welkom. Indien je een wellnes bungalow op een bungalowpark met restaurant hebt geboekt, is het mogelijk dat huisdieren in het restaurant zelf niet zijn toegestaan. Boek daarom een huisje met wellness op een park waar huisdieren ook in het restaurant worden toegelaten. Hier vind je huisjes met bubbelbad waar 2 huisdieren welkom zijn

plezier in bubbelbad

Liever een huisje met privé sauna?

Als je van langdurige en intense warmte houdt, kan een huisje met infrarood sauna een nog beter alternatief zijn dan een vakantiewoning met ligbad, whirlpool of hottub. Een huisje met Finse sauna huren, geeft weer een ander type warmte. Vakantiehuisjes met privé sauna zijn in de regel wat duurder dan een gewoon wellness huisje. Als je een huisje met bubbels in het bad als last minute boekt, kan het zijn dat je nog goedkoper uit bent dat als je een huisje met wellness via de normale procedure huurt en geen last minute korting krijgt. Je kunt ook een 2 persoons huisje met sauna huren. Ideaal voor bijvoorbeeld een wellness weekendje met zijn twee in december.

Huisje in het bos met bubbelbad huren

Een verblijf in een vakantiehuisje in het bos met bubbelbad, zorgt weer voor een heel andere vakantie beleving. Het past prima in het idee van een romantisch wellness huisje in het bos huren. Een aantal van onze huisjes met whirlpool of hottub liggen midden in de bossen. Ook zijn er huisjes met open haard en bubbelbad in het bos te huur. Kijk met name eens naar de mogelijkheden op de Veluwe, in de Achterhoek en in Belgisch-Limburg. Je kunt ook een huisje in het bos met sauna huren.

Huisje aan het water met bubbelbad reserveren

Een wellness huisje aan het water biedt weer heel andere recreatie mogelijkheden. Zo kan je in een huisje aan het water met vissteiger een hengeltje uitgooien en in bij een huisje aan het water met aanlegsteiger een boot of sloep aanmeren. Er zijn zeker ook huisjes aan het water te huur met hottub, spa, whirlpool of bubbelbad. Het boeken van een huisje aan het water biedt veel voordelen. Zeker ook voor de meivakantie. Soms bestaat de mogelijkheid om op een vakantiepark aan het water een boot of sloep te huren.

genieten in een bubbelbad

Last minute wellness huisje huren, veel extra voordelen

Het huren van een last minute huisje met whirlpool, bubbelbad of hottub is wel tot 40 % goedkoper. Dat is wellicht één van de grootste voordelen als je een huisje met wellness faciliteiten als last minute boekt. Een ander groot voordeel van een last minute is dat je altijd kunt inspelen op de meest recente weersverwachtingen. Zo kan je op buienradar.nl zien of er de komende 48 uur buien op jouw vakantiebestemming zullen zijn en via je regionale weerstation nog meer informatie over wind, zon en regen zien.


Zekerheid ten aanzien van het weer

Bij een last minute vakantie boek je bij een gunstige weersverwachting. Je kunt de weersverwachting en verwachte buienactiviteit zeker tot 48 uur van tevoren zien. Kijk maar eens naar de 48 uurs verwachting van BuienRadar. Zo kan je voor met een gerust hart een wellness bungalow 2, 4 6 of 8 personen met buitenspa boeken. Meer vakantie voor minder geld. Ook in eigen land. Dat zijn 2 grote voordelen van een last minute weekenden weg of wellness vakantie lastminute.

roompot wellness banner